Kategórie
 
 
 
 
 

KOLEKCIA MIX & MATCH S/S 2020

Milí naši zákazníci s radosťou Vám predstavujeme horúcu novinku pre jar/leto 2020, ktorou je naša nová multi - variabilná kabelka CITY BAG z kolekcie MIX & MATCH  

S týmto modelom prekračujeme naše hranice a Vám sa už nikdy nestane, že Vaša kabelka nebude ladiť s Vašim outfitom. Vďaka výraznému cross-body remienku a remienku na zápästie si odteraz vyskladáte svoju kabelku presne podľa Vašej nálady a aktuálneho oblečenia:)

Nebojte sa kombinovať, odteraz bude Vaša obľúbená mestská kabelka hrou farieb v nespočetných variáciách:)

A ako to funguje?

Stačí si zakúpiť základný model kabelky. V cene je samozrejme aj popruh v rovnakom odtieni.

A teraz začína tá skutočne zábavna časť:) Pokiaľ si želáte svoju základnú verziu kabelky rozšíriť, všetky ďalšie crossbody remienky si viete samostatne dokúpiť

Ku kabelke vrelo odporúčame dokúpiť remienok na zápästie, ktorý môžete nosiť samostatne alebo pripnutý na kabelke ako zaujímavý doplnok, prípadne sa nám výborne osvedčil aj ako výrazná štýlová kľúčenka

V detailných fotkách nájdete základné kombinácie farieb, veríme, že Vy naše zákazníčky, objavíte ešte mnoho ďalších úžasných farebných kombinácii:)

Veľkosť kabelky je prispôsobená tak, že vďaka širšej drevenej bočnici sa do nej zmestí mobil, menšia peňaženka, kľúče a ešte pár drobností. Cross-body remienok je nastaviteľný od 125-135cm, pokiaľ si želáte iný rozmer, stačí napísať do poznámky pri objednávke.

Verím, že Vás nová kolekcia oslovila a zamilujete si ju rovnako ako my:)

SUE

 

 

 

 

 

 

Náš e-shop = Vaše benefity :)

Milí nakupujúci, na tomto mieste by sme Vás radi oboznámili so všetkými benefitmi - výhodami, ktoré nákup na našom novom e-shope PUREBAG prináša:)

Dlho sme sa odhodlávali k tomuto "vážnemu" kroku,  ale v živote našej značky nastal ten správny čas, kedy si zaslúži vlastný priestor. A tak trochu netušiac, aká veľká práca nás čaká, rozhodli sme sa pre vlastný e-shop:)

Pevne veríme, že sme to zvládli na jednotku. My sme si tento vlastný priestor veľmi obľúbili a boli by sme veľmi radi, keby rovnako prirástol k srdcu aj Vám. Preto Vám chceme predstaviť benefity, ktoré sme si pre Vás pripravili, lebo Vy si to zaslúžite:)

Hneď na úvod Vám odporúčame registráciu v našom PURE KLUBE, ktoré prináša hneď niekoľko výhod:

- získavate okamžitú zľavu na všetky naše výrobky vrátane noviniek vo výške 5% a to už navždy

- budete informovaný o našich novinkách prostredníctvom e-mailu

- ako prvý sa dozviete o všetkých našich akciách, zľavách a súťažiach

Veríme, že sme Vám urobili radosť a tešíme sa na Vás:)

Janka a tím PURE

 

Milí nakupujúci,

budeme veľmi radi, ak si ešte pred nákupom prečítate naše informácie o prírodnej koži a pár typov, ako sa o Vašu novú kabelku alebo doplnok s láskou starať. Verte nám, odvďačí sa Vám za to krásou po dlhé roky:)

Filozofiou našej značky PURE je návrat k prírode, na zhotovenie výrobkov používame najkvalitnejšiu prírodnú kožu - hovädziu hladenicu a bukové drevo. Všetky materiály nakupujeme lokálne, čiže na Slovensku od renomovaných firiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia