Kategórie
 
 
 
 
 

Ako sa budem o kabelku starať?

Milí nakupujúci,

budeme veľmi radi, ak si ešte pred nákupom prečítate naše informácie o prírodnej koži a pár typov, ako sa o Vašu novú kabelku alebo doplnok s láskou starať. Verte nám, odvďačí sa Vám za to krásou po dlhé roky:)

Filozofiou našej značky PURE je návrat k prírode, na zhotovenie výrobkov používame najkvalitnejšiu prírodnú kožu - hovädziu hladenicu a bukové drevo. Všetky materiály nakupujeme lokálne, čiže na Slovensku od renomovaných firiem.

Oba materiály ďalej spracúvame s veľkým dôrazom na ekológiu a bezodpadovú výrobu. Kožu aj drevo ošetrujeme výlučne prírodnými olejmi a včelím voskom, ktoré kabelku čiastočne chránia voči nečistotám a vode...Akokoľvek, kožu nie je možné úplne uzavrieť a priamy styk s vodou môže preto spôsobiť vážne škody.

 

Pokiaľ Vás zastihne menší dážď, pár kvapiek môže zanechať stopy, ktoré sa ale dajú krásne odstrániť výrobkami na to určenými. Kabelku nechajte voľne vysušiť mimo akéhokoľvek zdroja tepla. Následne použite čistič na prírodnú kožu podľa návodu, ktorý si zakúpite v každej lepšej predajni s koženou galantériou. Následne ju ošetrite prípravkom s obsahom včelieho vosku, prípadne s obsahom impregnačnej látky.

 

Rovnako je potrebné sa o kožené výrobky pravidelne starať a kožu vyživovať. Raz za 2 mesiace je potrebné naniesť už spomínaný vosk alebo impregnačný krém. Ak ale nosíte kabelku každý deň, používajte vhodný prípravok raz až dvakrát do mesiaca. Neodporúčame prípravky na topánky ale kvalitné prípravky na koženú galantériu.

 

Kabelka nemá rada dlhodobé vystavenie slnečným lúčom, samozrejme nemyslíme tým bežné nosenie. V prípade, že potrebujete výrobok uskladniť na dlhší čas, je dobré ho uložiť do protiprachového obalu. My Vám preto ku každej kabelke pribalíme na mieru šité prachové vrecúško zo 100% bavlny.

 

Je známe, že kožené výrobky, o ktoré sa ich majiteľ s láskou stará, starnú do krásy a je to čistá pravda:)

My Vám želáme, aby Vám náš výrobok robil  radosť a milú spoločnosť po dlhé roky:)

SUE a tím PURE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia